Kipriotis Village

Tips

Bij een verblijf in het resort Kipriotis Village zal het je aan werkelijk niets ontbreken. Er is een uitgebreide keus aan ruim opgezette kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel beschikt over verschillende restaurants voor ontbijt, lunch en diner en er zijn uitgebreide mogelijkheden voor snacks en drankjes de hele dag door. Daarnaast beschikt het resort over meerdere prachtige zwembaden waar je je de hele dag kunt vermaken of heerlijk kunt ontspannen op een van de aangename ligstoelen. Ook het strand is vlakbij met schitterend uitzicht over de Middellandse Zee.

Het resort ligt op korte afstand van Kos Stad, een stevige wandeling van 3 kilometer of een korte busrit van 5 minuten. Er is een bushalte vlak voor het resort en je kunt de kaartjes kopen in de bus. De bus van KTEL rijdt naar vrijwel alle bezienswaardigheden, zoals Zia, Tigaki, Marmari, en Paradise Beach, op het eiland en rijdt goed op schema. De prijs van een kaartje ligt ongeveer tussen de EUR2 tot EUR5 voor een enkele reis.

Het is op dit moment in verband met de COVID-19 maatregelen verplicht een gezichtsmasker in de bus te dragen.

Zoals eerder genoemd is Kos hét fietseiland van Griekenland en is het aan te raden hier een fiets te huren en tenminste een van de vele fietsroutes over het eiland te verkennen. Aangezien er meerdere verhuurbedrijven zijn is het goed om te vergelijken. Let wel op de conditie van de fiets voordat je er een lange route mee gaat fietsen.
Als je een liefhebber van wijn bent, probeer dan zeker eens de lokale rode en witte wijnen. Ook zijn er op het eiland verschillende wijnhuizen die je kunt bezoeken.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen