Kipriotis Village

Reizen

Reizen naar Kipriotis Village Kos

Griekenland is populair vanwege de vele prachtige eilanden, prachtige stranden en het kristalheldere blauwe mediterrane zeewater. Ook als je voor het eerst naar Griekenland gaat heb je waarschijnlijk wel eens Souvlaki of Moussaka gegeten of een van de andere typische Griekse gerechten.

Van alle honderden eilanden is Kos een van de meest bezochte en het is door zijn compacte afmeting uitstekend rond te reizen. Je kunt er prachtig fietsen, wandelen, hiken, maar ook een auto huren om de verschillende kanten van het eiland te verkennen.

Vanuit Nederland zijn er rechtstreekse vluchten naar Kos vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam/Den Haag Airport en Eindhoven Airport met Transavia. De vlucht duurt ongeveer 4,5 uur.

Vanaf Kos International Airport is het 25 kilometer naar Kipriotis Village. Je kunt een airport transfer rechtstreeks via het hotel van tevoren reserveren. Er zijn eventueel ook bussen vanaf het vliegveld richting het hotel die je vlak voor het resort af zetten, maar hier betaal je apart voor.

Op Kos is het 1 uur later dan in Nederland. Men gebruikt op Kos dezelfde soort stekkers en stopcontacten als in Nederland. Het kraanwater is in principe drinkbaar, maar heeft een hoog chloorgehalte.Het wordt dan ook aangeraden water uit flessen te drinken.

COVID-19 reisadvies voor Griekenland

Houd er bij alle bestemmingen binnen Griekenland rekening mee wat het reisadvies voor dit land is ten tijde van je reservering in verband met de COVID-19 situatie. Deze kan periodiek wijzigen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste reis- en visuminformatie voordat je een reis naar de Griekenland boekt. Voor de laatste informatie kun je terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen