Kipriotis Village

Kamers

Het viersterren resort Kipriotis Village is echt bijna te beschouwen als een op zichzelf staand dorp met in totaal 709 kamers en appartementen, zwembaden, restaurants en verschillende bars verdeeld over een prachtig landgoed.

Er zijn zeven soorten kamers en suites beschiktbaar. Alle kamers zijn uitgerust met gratis wifi. Hieronder een korte beschrijving van de verschillende kamertypen.

Double Rooms

De Double Rooms of standaard kamers van Kipriotis Village beschikken over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en zijn daarmee geschikt voor drie personen. Een opstelling met twee enkele bedden of een groot bed zijn ook mogelijk, waarmee dit flexibele kamers zijn.

De Double Rooms zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Family Maisonettes

Daarnaast zijn er de Family Maisonettes, een soort duplexkamers met twee etages. Twee eenpersoonsbedden of tweepersoonsbed beneden en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed boven, waarmee deze kamer uitstekend geschikt is voor famiies van drie of vier personen.

Deze kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Family Junior Suites

De Family Junior Suites zijn eveneens geschikt voor families van vier personen en bestaan uit een slaap- en een woongedeelte, met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank. Er kan een extra babybed en extra bed worden geplaatst voor kinderen. Bovendien liggen deze suites dichtbij het strand.

De Family Junior Suites zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Comfort Appartementen

De 2-kamer Comfort Appartementen voor families beschikken over twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de tweede slaapkamer kan worden ingericht met een tweepersoonsbed plus slaapbank of drie eenpersoonsbedden. Ook is er ruimte voor een babybed, waarmee deze appartementen ruimte bieden aan vijf personen plus een baby.

De Comfort Appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Executive Suites

Voor meer comfort zijn er de ruime Executive Suites, die plaats bieden aan families van vier personen. Deze suites beschikken over een ruim woon-/dinergedeelte met een of twee eenpersoons slaapbedden en een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Deze suites liggen allemaal op de begane grond en grenzen met hun terras aan de tuinen.

De Executive Suites zijn verder standaard voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Junior Presidential Suites

De ruime Junior Presidential Suites van maar liefst 124 m2 hebben twee slaapkamers en een luxe woonkamer afgewerkt met houtwerk, die beschikt over een open haard, een eettafel en een comfortabel bankstel. De grootste slaapkamer beschikt over een kingsize bed en een met marmer ingerichte badkamer met een vrijstaand bad en een jacuzzi. Daarnaast is er een gedeeld zwembad en beschikken deze suites over een semi-privė buitenterras.

De Junior Presidential Suites zijn daarnaast voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Presidential Suites

Voor ultieme luxe en comfort biedt Kipriotis Village de Presidential Suites, die een oppervlakte hebben van 178 m2 en beschikken over drie slaapkamers en ruime woonkamer met open haard, luxe bankstel en dinergedeelte voor zes personen. De master bedroom is hier eveneens voorzien van een Kingsize bed en een prachtige marmeren badkamer met losstaand bad en jacuzzi. Verder heb je de beschikking over een privėzwembad en buitenterras.

Alle Presidential Suites zijn verder voorzien van airconditioning, satelliet tv en radio, koelkast, kluis, telefoon, koffiezetapparaat, waterkoker en badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen