Kipriotis Village

Eten & Drinken

Het viersterren resort Kipriotis Village biedt je als gast van het hotel een ruime keuze aan eetgelegenheden met de drie restaurants en verschillende bars waarover het resort beschikt.
Er zijn drie restaurants en vier bars in het resort waar je op verschillende momenten van de dag kunt eten. Voor je ontbijt kun je terecht in het hoofdrestaurant Macedonia of het Griekse restaurant Atrium.

Voor lunch zijn er vijf locaties waar je kunt eten onder het all inclusive pakket. Bij ILIOS BBQ Restaurant & Pizza Corner kun je genieten van een koud en warm buffet met vlees, pasta en pizza van 12:30 uur tot 15:00 uur. Daarnaast serveert de Olympic Pool snackbar onder meer pita gyros en andere lichte gerechten, kun je hot dogs eten bij de Hot Dog Corner, pasta bij de Pasta Corner of hamburgers bij de Palmy Snack Bar. Bij de twee laatsgenoemden kun je zelfs nog tot 18:00 uur terecht voor je lunch.

Buffetrestaurant

In het hoofdrestaurant Macedonia vindt je authentieke Griekse en andere mediterrane gerechten in buffetvorm. Vanaf 6:30 uur tot uiterlijk 12:00 uur kun je hier terecht voor een ontbijtbuffet, waarbij er van 6:30 tot 7:30 uur een conitnentaal ontbijt wordt geserveerd en tussen 7:30 uur en 11:00 uur een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet. Voor de late eters is er tussen 11:00 uur en 12:00 uur de mogelijkheid om alsnog van een continentaal ontbijt gebruik te maken. Een keer per week wordt er een Grieks ontbijt geserveerd van 8:00 uur tot 10:30 uur. Daarnaast kun je bij dit restaurant terecht voor een dinerbuffet van 18:30 uur tot 21:00 uur voor een Lokaal en Mediterraans buffet. Bovendien is er eveneens een speciaal kinderbuffet. Drie avonden per week zijn er thema-avonden.

BBQ Restaurant

Naast het zwembad vindt je de Palmy Pool Bar. Deze bar biedt overdag drankjes en snacks aan, maar wordt tussen 19:00 uur en 21:00 uur omgevormd tot het gezellige Palmy BBQ Restaurant. Hier krijg je vlees- en groentegerechten aangeboden en kunnen gasten zelf de gerechten bereiden onder begeleiding van ervaren koks, waarbij het met name voor de jongere gasten een leuke ervaring is om zelf barbecuegerechten klaar te maken voor de familie. Hierdoor smaakt het eten zelfs nog lekkerder!

‘s Middags kun je bij het zwembad eveneens terecht voor barbecuegerechten bij de Ilios BBQ & Pizza Corner. Ilios betekent middagzon in het Grieks en je vindt hier ’s middags zelfs een volledig buffet met salades, pasta’s, gegrild vlees en vers fruit. Ideaal voor als je even trek hebt bij het zwemmen, maar ook voor als je lekker bij het water wilt lunchen.

Grieks Restaurant

Bij het Grieks restaurant Atrium kun je eveneens terecht voor diner in buffetvorm uit de lokale Griekse keuken. Van 19:00 uur tot 21:30 kun je hiervan gebruik maken. Een ontbijtbuffet wordt hier tussen 8:00 uur en 10:00 uur geserveerd.

Italiaans Restaurant

Kipriotis Village biedt ook andere Mediterrane gerechten in het Italiaanse restaurant. Hier worden eveneens in buffetvorm pasta’s, pizza’s en salades aangeboden, dagelijks van 19:00 uur tot 21:30 uur. Je kunt hier al fresco dineren, dat betekent dat je zowel binnen als buiten kunt eten.

Olympus Main Bar

Voor snacks en drankjes kun je onder meer terecht bij de hoofdbar van het hotel, de Olympus Main Bar. Van 17:30 uur tot 18:30 uur worden hier koffie of thee aangeboden met koekjes en gebakjes. De bar is tot 01:00 uur geopend voor gasten, de laatste ronde voor het All Inclusive pakket is om 22:00 uur.
Onder het All Inclusive pakket vallen de volgende drankjes:

Frisdranken van de tap (postmix);
Tapbier;
Huiswijn (rood, roze en wit);
Warme dranken (koffie, thee, warme chocolademelk);
Espresso en cappuccino;
Bronwater;
Lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken en cocktails.

Pool bars

Het hotel heeft drie zwembadbars, te weten Palmy Pool Bar (10:00-18:00 geopend), waar je de hele dag terecht kunt onder het All Inclusive pakket, Ionian Pool Bar (10:00-18:00 uur) en Olympic Pool Bar (11:00-18:00 uur).

Om de dorst op het strand te lessen is er de strandbar Poseidon, die geopend is van 10:00 tot 18:00 uur.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen