Kipriotis Village

All-inclusive

All-inclusive formule

Het luxueuze viersterrenresort Kipriotis Village biedt gasten een all inclusive pakket aan waarmee je een totaalbedrag betaald waarbij vrijwel al het eten en drinken tijdens je verblijf zijn inbegrepen. Onder dit arrangement kun je gebruik maken van het eten en drinken in vier restaurants en verschillende bars van het resort.

Behalve de gerechten van de buffetten zijn de volgende dranken onbeperkt inbegrepen: koffie, thee, mineraalwater, cappuccino, espresso, melk, chocolademelk en een selectie van sappen geserveerd bij het buffet. Gedurende de lunch en diner zijn bieren van de tap, huiswijn en een selectie aan sappen inbegrepen. Verder zijn lokale non-alcoholische en alcoholische dranken onderdeel van het all inclusive pakket. Alle koude dranken worden per glas geserveerd.

Je kunt binnen Kipriotis Village bij de volgende restaurants en bars terecht voor de reguliere maaltijden, snacks en drankjes.

Macedonia buffetrestaurant

Voor ontbijt en diner kun je terecht bij het buffetrestaurant Macedonia. Hier vindt je authentieke Griekse en andere mediterrane gerechten. Je kunt hier ’s ochtends vanaf 6:30 uur tot uiterlijk 12:00 uur terecht voor een ontbijtbuffet. Van 6:30 tot 7:30 uur wordt er hier een continentaal ontbijt geserveerd en tussen 7:30 uur en 11:00 uur is dit een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet. Voor de gasten die nog wat langer door willen slapen is er tussen 11:00 uur en 12:00 uur alsnog de mogelijkheid om om hier van het continentaal ontbijt gebruik te maken. Een keer per week wordt er een Grieks ontbijt geserveerd van 8:00 uur tot 10:30 uur.

Daarnaast kun je bij dit restaurant terecht voor een dinerbuffet van 18:30 uur tot 21:00 uur voor diverse lokale en Mediterraanse schotels. Er is ook een speciaal kinderbuffet verkrijgbaar. Drie avonden per week zijn er thema-avonden voor wat betreft het buffet.

Atrium Restaurant

Bij het Grieks restaurant Atrium kun je eveneens terecht voor diner in buffetvorm uit de lokale Griekse keuken. Van 19:00 uur tot 21:30 uur kun je hier dagelijks gebruik van maken.
Voor ontbijt kun je eveneens in dit restaurant terecht van 8:00 uur tot 10:00 uur.

Italiaans Restaurant

Kipriotis Village biedt ook andere Mediterrane gerechten in het Italiaanse restaurant van het hotel. Hier worden eveneens in buffetvorm onder meer pasta’s, pizza’s en salades aangeboden, dagelijks van 19:00 uur tot 21:30 uur. Je kunt hier al fresco dineren, wat inhoudt dat je zowel binnen als buiten kunt eten.

Snacks

Voor een late snack kun je in het Macedonia Restaurant terecht van 23:00 uur tot middernacht voor een buffet van hete soep en koude snacks.
Daarnaast kun je bij de Poseidon Beach Bar van 11:30 uur tot 14:00 uur souvlaki krijgen en kun je voor koffie en thee met koekjes en gebakjes terecht bij zowel Ilios BBQ Restaurant & Pizza Corner als Olympus.

Voor een lekker ijsje, maar ook warme of koude dranken kun je tussen 12:00 uur en 18:00 uur terecht bij Village Cafe Corner.

Bars

Voor een drankje kun je terecht bij zes bars binnen het hotel. Voor niet-alcoholische drankjes kun je terecht bij Village Café Corner van 12:00 uur tot 18:00 uur. Verder zijn er drie bars bij het zwembad, waarvan de Ionian Pool Bar geopend is tot 01:00 uur ’s nachts. Poseidon is de strandbar, die geopend is van 10:00 uur tot 18:00 uur. De Olympus Main Bar is eveneens geopend tot 01:00 uur ’s nachts.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen