Kipriotis Village

Activiteiten

Een verblijf in het resort Kipriotis Village betekent dat je van alle gemakken bent voorzien op dit landgoed met meer dan 700 kamers en suites, diverse hotels en resorts en een grote selectie aan activiteiten om je tijdens je vakantie mee te kunnen vermaken. Ook voor de kinderen zijn er uitgebreide mogelijkheden om een verblijf hier tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Aangezien het resort zich op een groot landgoed bevindt met een aantal andere hotels en resorts binnen het Kipriotis Resort Complex vind je hier vele activiteiten en sporten die je kunt beoefenen voor een actieve en dynamische vakantie.

Het resort beschikt over meerdere prachtige zwembaden met glijbanen en een heus piratenschip voor de kinderen! Je kunt hier heerlijk op een ligstoel onder de parasol relaxen, terwijl je een slokje neemt van je drankje. Natuurlijk is ook een duik in de zee mogelijk en bevindt het strand zich recht voor het Kipriotis Resort Complex.

Fietsen

Zoals eerder aangegeven is Kos echt een fietseiland. Als je op vakantie bent is het dan ook wel een must om het eiland per fiets te ervaren en een tochtje te doen. Er zijn verschillende adressen in de buurt van het hotel waar je fietsen kunt huren. Let op dat de prijzen onderling kunnen verschillen, maar let daarbij wel op de staat van de fiets die je huurt, zodat je niet met pech onderweg komt te staan. Er zijn verschillende mooie routes, met name langs de noordkust van het eiland.

Hiken

Als je meer van het lopen bent kun je op Kos ook uitstekend hiken. Alhoewel de noordkant van het eiland redelijk vlak is, heb je in het zuiden de bergstreken met verschillende prachtige dorpjes, maar ook de plaatsjes langs de kust zijn de moeite waard om heen te lopen. Als je hier in de lente of herfst bent kun je hier in de ochtend en middag heerlijk hiken.

Een aantal plaatsen waar je prachtige hikes kunt maken zijn bijvoorbeeld rondom de bergdorpjes Zia en Asfendiou, van waaruit je indrukwekkende uitzichten hebt over de Middellandse Zee. Je kunt ook uitstekend hiken naar het plaatsje Pili en het verlaten dorpje Palio Pili en de ruïnes bezoeken van een oud-Byzantijns kasteel. Als je een auto hebt gehuurd kun je er uiteraard wat verder op uit richting de zuidkant van het eiland om van daaruit te wandelen.

Aqualand

Kipriotis Resort Complex beschikt over een eigen waterpark, Aqualand, wat ideaal is voor families met kinderen. Je vindt hier zes indrukwekkende glijbanen voor jong en oud, die eindigen in het zwembad. Voor de kleinsten is er een apart bad met waterspelletjes.

Sporten

Gasten van het resort kunnen onder meer basketballen, volleyballen, tennissen, beachvolleyballen, voetballen, tafeltennissen en mini-golfen.

Animatieprogramma’s

Kipriotis Village beschikt over een eigen animatieteam dat entertainmentprogramma’s verzorgt voor jong en oud.

Mini-Club

Voor de allerkleinsten zijn er bij Kipriotis Village vijf Mini Clubs waar ze zich met allerlei activiteiten kunnen vermaken.

Watersport

Voor de fervente duikers is er genoeg te zien rondom Kos. Er zijn onderwatergrotten, merkwaardige tunnels en bijzondere rotsformaties onder water, die tot bijzondere duikervaringen kunnen leiden. Als je nog geen ervaring hebt kun je in het Olympische zwembad van het resort een proefduik doen.

Verder kun je hier ook uitstekend kitesurfen. Vlak voor het Kipriotis Resort Complex kun je mooie stabiele wind ervaren die in combinatie met de aangename zeewatertemperatuur heerlijk is voor zowel beginnende als ervaren kitesurfers. Ook voor windsurfen vind je hier mooie golven voor het resort. Direct aan het strand bevindt zich een windsurfclub waar je uitrusting kunt huren.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 405 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen